X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement

Ga aan de slag met nieuw talent!
Talent vinden

De juiste mensen aantrekken voor je bedrijf valt niet altijd mee. Je hebt vakmensen nodig die de klantvraag snappen, servicegericht zijn en kennis en inzicht vertalen naar de beste technische oplossingen. Medewerkers die zichzelf blijven ontwikkelen en die kansen zien en pakken. Maar hoe vind je dat talent?


Er is meer mogelijk dan je denkt
SAM helpt je, onder meer door te werven op onverwachte plekken. Onze adviseurs arbeidsmarkt werken samen met veel partijen in speciale (arbeidsmarkt)projecten, ook in jouw regio. De kans dat we met al die kennis en contacten een interessante match kunnen maken is groot. We laten je graag ervaren dat er meer mogelijk is dan je denkt. Als het nodig is zorgen we voor (bij)scholing en wijzen we op de mogelijkheden van een loonkostensubsidie. Ook ondersteunen we bij de inzet van een proefplaatsing. Zo zorgen we ervoor dat een plaatsingstraject goed voorbereid en soepel verloopt.


Kijk hier voor de adviseur arbeidsmarkt in jouw regio en ontdek hoe je vakmanschap in je bedrijf behoudt en versterkt met nieuw talent.